Back on Track

Back on Track


Back on Track`s  unika keramiska textil, Welltex, fungerar genom att reflektera kroppens egen infraröda värme vilket ökar blodcirkulationen och återhämtning. Vårt Welltex-tyg har keramik insmält i trådarna vilket ger den här effekten och resultaten. De ger också en skön och behaglig värme vilket gör att de kan användas både förebyggande, under aktivitet och för återhämtning

Royal Belegg

er lette og kjappe å ta på og av. Det utvendige belegget er laget av ekstra slitesterkt neopren. Neoprenbelegget er også formsydd for å nå en optimal passform over koden. Borrelåsene som sitter på det utvendige belegget er brede og med godt grep, i tillegg har de tydelig Back on Track-brodering i gult. Den indre delen av Stallbelegget Royal består av en myk pad som hovedsaklig er av polypropylen med insmeltede keramikkpartikler og stoppingen er av polyester.


Stallbeleggene Royal selges i par, ett belegg for høyre og ett for venstre ben. Belegget er utformet til å dekke fra kronranden til rett oppunder hasen.


kr 949,-

Nettdekken

kan brukes året runt.  Det kan brukes som underdekken, transportdekken, svettedekken og stalldekken under de varme årstidene. På vintern kan det brukes under andre dekken og du slipper många dekkenbytten.


Bruk dekkenet før konkurranse/trening for å forvarme musklene og etter konkurranse/trening for å hjelpe musklenes innhenting. Når en bruker et helt dekken får man Back on Track-effekten på både bog-, rygg-, kryss- og lårmuskulatur.


Nettdekkenet har en innside av polypropylen med insmeltede keramer. Utvendig er det et tynt og slitesterkt nettdekken for maksimal funksjon. Dekkenet er polyesterforsterket langs halsåpningen og har teddyfôr ved manken, to bogspenner og kryssgjorder. Det finnes en stor haleflapp med halrem og ringer for bengjorder. Har en bedre passform enn de andre dekknene da nettet er mer ettegivende enn vanligt heldekkende tøy.


kr 1.749,-

For å få Back on Track-effekten også på halsens og nakkens muskler finnes en løs nakke-/halsdekken til nettdekkenet.


Halsen består av samme tekstil som nettdekkenet.


Halsen fester du med en karabininkrok rundt grimen og tre karabinkroker i dekkenet. Løse metallringer som kan sys fast i dekkenet følger med. På undersiden lukkes halsen med tre borrelåser


kr 649,-


Dette er kun et lite utvalg av Back on Tracks sine produkter

For hele sortimentet se www.backontrack.no

Vi har også produkter for mennesker og hund.

Ønsker du å bestille ta kontakt

hilsen Anna

Tlf 95 75 46 10

mail anna@ebnett.no